TIL VALPEKJØPEREN

Er dere i prosessen med å velge oppdretter eller har dere valgt å kjøpe valp ifra oss er det noen ting vi vil gjøre deg/dere oppmerksom på.

Det krever mye tid og ivareta prosessen rundt salg av valpene våre. Og vi setter veldig pris på om du/dere har bestemt dere da dere evt setter dere på venteliste eller kontakter oss for ønske om valp. Vi tar selvfølgelig imot henvendelser om ønske om valp eller spm om ventende valpekull. Men håper på forståelse på at vi ikke tar imot besøk der målet er å lære mer om rasen, da vi har fullt opp med jobber utenom og annet som foregår i kennelen.

Til deg/dere som har valgt å kjøpe valp ifra oss, så vil dere få muligheten til å følge valpene allerede ifra tispa går i løpetid. Vi sender ut epost med oppdateringer til dere som er på venteliste.  Vi forbeholder oss retten til førstevalget av valp, og derfor vil du ikke få tildelt din valp tidligst før 6 uker. Vi tar selvfølgelig ønsker om kjønn, pels, farge og bruksområder i betrakning.

Vi tar imot besøk av deg/dere ifra uke 3, men før dette så vil det legges ut bilder på hjemmesiden. Dette gjør vi fordi mor og valpene skal få mest mulig ro de første ukene. 

Valpene vokser opp i stua sammen med barn, andre hunder og oss voksne.  Når de er klare til å forlate oss, og reise til sine nye hjem så har de møtt alle dyrene, kjørt bil, fått pelsstell, klipt negler m.m

Valpene leveres tidligst ved 8 ukers alder med:

*NKK-registrering

*NKK-kjøpskontrakt

*Stamtavle

*Microchip

*Veterinærattest

*Pass

*Markkur behandlet x4

*Valpepakke

*Fri pelsstell det første året (20% utover det)

*Liste over tips til nye hundeiere


Vi ønsker at dere tar med valpen på utstilling og sjekker patella status etter fylte 9 mnd, men dette er selvfølgelig ikke noe krav ifra vår side.

Vi har også en lukket facebook gruppe for alle de som har hund ifra oss. Der kan du kan stille spm, legge ut oppdateringer og følge de andre Ildstormens hundene samt vil det komme ut tips, triks og annen informasjon.


Vi i Ildstormens teamet ønsker dere velkommen og håper dere finner mye kjærlighet i nytt familiemedlem.