Hva skjer hos Ildstormens?

Vi hos Ildstormens kennel vil ønske alle våre kjente og kjære en fantastisk påske! 


Beklagelser og jubel, i en og samme.

Hei alle! Jeg vet at dere er flere som har brukt hjemmesiden og har ventet på både bilder av valper, nyheter m.m. Og som redaktør må jeg bare få beklage at ingenting av det er kommet! dere vet, livet bare hendte en periode. Men nå blir det andre boller framover, men om det er noe dere ser eller føler mangler så må dere si ifra.

Det er vår og plussgrader! Nå har vi ikke gitt en oppdatering siden desember, så er veldig på tide med en nå. 

Bianca fikk jo 4 flotte tisper, som reiste hjem til sine nye flotte hjem 20/3-22. Men som alltid blir det nok ei frøken vi vil se framover, som vi ikke kunne gi slipp på. Hun heter Ildstormens Precious Mini-B. Ei hittil veldig søt med tøff frøken, som vi absolutt gleder oss til fortsettelsen med.

Trixie fødte 2 flotte gutter som veldig snart kryper opp imot 6 uker gamle, og vi greier nok ikke la være å ha igjen en kjekk en der heller.

Så framover vil dere se endel nytt på "Våre håpefulle".

Gunn og Robert reiste til Kongsberg med Mercy og Bamse, for å teste ut et valpeshow. Bamse debuterte, og viste seg å være en real showman! Noen flotte kritikker, HP på begge og Bim Valp på Mercy! Så stolte av ungdyrene våres! 

Linn og Kim tok med Cash og Juicy til Nkk Kristiansand, på en 2 dagers utstilling på det vakre Sørland! Dag 1 gikk ikke i gleden, lenge siden dem hadde vært i ringen og noe urutinert. Men flotte kritikker på eksteriøret. Dag 2, gikk det mye bedre og Juicy reiste hjem med Ildstormen sitt første Stor Cert!


Det er veldig snart sommer, og vi venter på flere plussgrader! Og mens vi venter på alt det spennende som skal skje framover.... 

Stay Safe!


For ei romjul og nyttårsfeiring!

eller nyttårsfeiring blei det vel ikke, vi satt i bil et sted nedi Tjekkia eller noe. Vent litt... La meg ta det fra begynnelsen av, for dette er ikke en historie der vi hopper til slutten!


Den 25 Desember før julematen i det hele tatt var fordøyd var campingvogna satt på bilen, 6 hunder, 4 voksne, 3 førerkort plassert i bilen på vei ut av lille Norge! Koronapass, negative tester, pass til to og firbeinte var i orden, Ildstormens skulle nemlig på tur! 

6 landegrenser, 220 mil, og eks antall timer. Den endelige destinasjonen var Ungarn, Budapest. European Dog Show! Eh ja, vi vet.. Men hvem liker ikke en god underdog fortelling?

Vi visste vi hadde med oss snille hunder på tur, men ikke så snille. Ingen av dem laga en lyd, ikke engang valpen på under 4 mnd sa noe. De sov mellom stoppa! Alle grensepasseringene gikk knirkefritt, og da mener vi knirkefritt. Vi sov på skift, innimellom hadde vi allsang på grensen.. Vent, igjennom store deler hadde vi delvis det. 

36 timer fra vi reiste fra Matrand parkerte vi endelig bilen, midt i Budapest! Og ja, dere forstår sikkert hva vi gjorde de neste timene. Ildstormens sov! Helt til kvelden, sov alle 10! Så var det å lufte og fore alle sammen. Og så var det kvelden igjen, da vi visste at den kommende dagen ville bli hard! Grand Prix Cacib show. Men ingen av oss visste hvor hard den skulle bli!

Klokka alt for tidlig ulte det vekkerklokker i den norskregistrerte vogna! Da var det bare å reagere. Skulle vi komme oss på plass, finne fram, finne parkering og finne ut hvordan alt dette fungerte! Og la meg fortelle dere en liten hemmelighet... Vi hadde null peiling på hva vi gikk til! Jeg tenker at vi holder det pg13, men de ordene som kom utav våre munner. La oss bare si at det er godt ingen forsto oss!

Men som vanlig gikk damene inn i sine egne bobler, stelte hundene, varma opp og fikk tatt noen raske bilder! Og sa var det bare å ha tunga rett i munn. Den neste timen gikk fort, det var tårer, spørsmål, glede og frustrasjon. Men la meg si dere noe! Det var verdt det!

"Det gikk over all forventning!"

Ildstormens No Mercy - Minor Puppy Grand Prix Winner -21

PunkyPops Champion Pick-Me-Up - BOS Puppy. Puppy Grand Prix Winner -21

Ildstormens Knockout - BOB Junior, Junior Grand Prix Winner -21, Junior Cac

Ildstormens Jinx - Exc, 2nd best Junior male

Ildstormens Juicy Wiggle - Exc, 2nd best Junior Bitch

Jackandfish Don Zauker - 4th in a hard intermediate class.

 Du kan jo si at. Ja, jeg har fortsatt ikke ord! Men det jeg vil si at det kom som et sjokk og at dette var noe vi ikke hadde kalkulert inn. Main ring neste, noe som for øvrig blei 6 lange timer å vente før det var Junior Best In Show. Verken Mercy eller Cash blei med videre, men vi var strålende fornøyde med "barna" våre! Vi var stolte av dem og oss selv!

Tilbake i vogna, var det å ringe de nærmeste for å fylle inn dem på hvordan dette gikk. Før vi sovna som noen steiner alle sammen.

De neste to dagene gikk til å se noe av Budapest, kjøre rundt og finne mat, litt shopping, og endel jobbing. Vi hadde ikke akkurat ferie. Men mest mye latter!

Den 31 desember kom, og la oss si. Vi har ALDRI følt oss mindre enn vi følte oss da. For et arrangement, for en folkemengde. De hadde estimert 17000 hunder! 

Det som møtte oss rundt ringen var digre team med handlere, groomere, fotografer, bannere, eiere og et system vi absolutt ikke er vandt til fra hjemme i Norge og i Sverige. Vi hadde totalt bomma og hadde ikke fått med oss at dem delte tispene og hannhundene. Og var mye vi ikke visste! Men vi gjorde så godt vi kunne! 

Damene våre gjorde som alltid. Musikk på øra, stelte hunder og varma opp. Helt til... Vi plutselig blei obs på at dem delte hannhunder og tisper! Da blei det fart i beina! Kim fikk Cash kasta i arma sammen med en ball og startnr, og han har ALDRI stilt hund før. Han debuterte som handler på European Winner Show sammen med alle de store oppdretterne, mens Linn sprang med Juicy. Gunn var en støttende stemme i ringen som fortalte han hva han evt skulle gjøre! Det var virkelig ikke dagen til Ildstormens. Men vettu hva? Det er helt greit! Vi lærte masse nytt! Ja, vi fikk ikke resultater denne dagen, og de andre måtte sikkert tenke sitt. Men det bryr vi oss lite om! Stjernene denne dagen var Cash og Kim, de fikk en 4 plass i en hard, stor og lekker Junior klasse! Vi elsket å se Kim i ringen sammen med Cash! Mercy gikk mot noen skikkelig lekre valper, men hun fikk "Very Promising", så vi er kjempe fornøyde også med hennes og Gunn sin presentasjon her nede!

MEN! Er det en ting vi kan skryte av, så er det dette

Ildstormens teamet består av veldig få mennesker. Gunn og Linn trener, groomer og stiller hundene selv. Robert og Kim tar bilder. Og ja, det blei kaos.  Men vi elsker vårt lille kaos, vår familie og ikke minst vår kennel! Vi lever og ånder for Ildstormens kennel, hundene, samholdet og hverandre! Og det er det ingen som kan ta fra oss! 

Jo, videre føre tårene triller her! 

Vi pakket sammen, tok en ny koronatest på vei ut. Pakka sammen vogna og satt den på bilen og satt snutene hjemover! På vei utav Ungarn begynte endelig adrenalinet å ebbe ut, og vi kunne tenke igjennom hva vi faktisk har oppnådd! Lille Ildstormens! 

Idet klokka slo 00:00 var vi godt på vei og nyttårskyssa blei tatt igjennom Tjekkia! 

Dette var en opplevelse vi ikke ville vært foruten, for en tur, for noen hunder og ikke minst for noen mennesker!

Under kommer det et knippe bilder av turen! Det har skjedd og skjer masse spennende i Ildstormens teamet om dagen! 


Gunn fikk godkjent utdannelsen sin hos Oslo Hundeskole, og dermed startet i ny jobb som hundeinstruktør! 
Linn blei godkjent instruktør for besøksvenn med hund i Røde Kors, og har også startet i ny jobb som hundefrisør.

 Og pga alt dette har vi vært endel med på altifra reklamefilmer til nyhetene på tv2! Noe som selvfølgelig er kjempe morsomt! 

 Gaia og Mercy var super flotte i reklamefilmen for Oslo Hundeskole, og gjorde oss super stolte! De er nemlig ivrige ifølge med Gunn på jobb! I tillegg har Mercy fullført valpekurs sammen med Kari, og de var kjempe flotte å se på!

Sist men absolutt ikke minst, vi kan med ekstremt stor stolthet fortelle at vår egen Ildstormens Bianca er godkjent besøksvenn i alle kategorier i Røde Kors og vil i fremtiden glede mange mennesker som trenger dette! Og i tillegg gjorde hu et supert vesen på tv2 nyhetene, for å få frem hvor stort behov det er!

 Det er absolutt grunn til at det har vært rolig fra oss utad men jaggu har det vært aktivitet!


Vi har hatt flotte valper, som er leveringsklare i skrivende stund og mye mulig det blir igjen et lite håp. Vi venter 2 lekkre og veldig spennende kull rett over nyåret. 

 
Og hva vi driver med nå spør du? Vi kjører langt i bil! og det vil absolutt komme oppdateringer på hva Ildstormens bedriver romjula og nyttår med! 


Håper julen har vært alt dere kunne ønske dere og at dere får et flott nyttår.

Og som alltid, Stay Safe! 

27/12-2021


Det var jubel på hjemmebane!

Mjøndalshallen 9.10-2021

Ildstormens Jinx med de flotte resultatene:

 CK 1.BHK CERT BIM

Dommer for dagen: Arne Foss

Jinx og Linn tok turen til Mjøndalshallen for å teste lykken. Og for en gentlemann å ha med seg! Han brukte muligheten til å ligge å sove med alle fire beina i være så fort muligheten var der. Han sjarmerte de fleste i senk, men når han sprada rundt i ringen var han råflott!

Arne foss sa følgende:

"Utmerket modell, meget tiltalende proposjoner, hodet har bra form og er maskulint, velbårne ører, fin øyenfarge, ok form, korrekt bitt og store tenner, passe benstamme, ok mellomhender, fin kroppslengde og god lengde på brystkassen, bra overlinje og hale, velstelt pels og tilstrekkelig struktur, beveger seg med stil og reisning, passe steglengde, meget tiltalende temp, velvist, en ung fin hann."

Så ja, vi er super stolte og gleder oss til fortsettelsen med dette unikumet av en hund!


Oppdatering ifra Ildstormens teamet.

Vi er i August, sommeren har vært fin og rolig.

Det har ikke skjedd veldig mye siden sist, utenom det vanlige. 

Ungdyrene våre utvikler seg absolutt i riktig retning, og det gleder vi oss veldig over. 

Vi fikk endelig vært på utstilling igjen, og jentene tok turen til Trondheim. Det var absolutt en flott men veldig varm tur! Vi hadde med oss Rambo, Juicy og Bianca. Rambo og Juicy debuterte med flotte tilbakemeldinger og Exc , så disse er vi veldig spent på! Bianca reagerte veldig på varmen men gjorde et flott show. Jentene tok dette også som en mini ferie, og bodde vel mer eller mindre i badetøy på en platting i sola! Og vi har funnet ut at vi faktisk har ganske så flinke hunder, fordi om det er masse mennesker!

Vi har fått et flott kull, og venter et til nå på høsten. Noe vi er veldig spente på.

Vi har 2 utstillinger til før sommeren renner ifra oss. Så Elverum og Lillehammer, here we come! Da har vi faktisk med oss flere som skal debutere! Noe vi er VELDIG spente på!

Vi hos Ildstormens håper virkelig sommeren har vært alt dere hadde håpet på og at dere er klare for høsten når den kommer!

Og som alltid, Stay Safe!


En oppdatering på hva vi har holdt på med siden sist!

Jula kom, og jula gikk! Klanen var samlet og det var super trivelig! Vi var alle klare for det nye året, nye planer og ikke minst nye korona tiltak. Ja, det er døds kjedelig. Men sier det samme som resten at sammen klarer vi dette... Jeg vet! Klisje.. 

Harry fikk endelig lov til å reise hjem til Irland, etter nesten et år. Det blei felt noen tårer men vi vet han vil nyte sitt nye hjem sammen med Cumbreck.

Endelig kom en av våre frøkner ifra Russland som vi har måtte vente lenge på! Algrafs Ola, like flott som vi trudde. 

Okie fødte sitt første kull uten problemer. Og mens jeg skriver dette kryper det tett opp mot 8 uker. De har fått to flotte hjem som venter i spenning, på at dem skal få nyte sitt nye familiemedlem.

Misha kunne endelig også komme hjem, noe som var en spennende ventetid fram til hu satt sine poter i stua hjemme hos oss. 

Både Ola og Misha kan du lese om under våre håpefulle.

Gunn-Eva har startet opp sin hundeinstruktør utdannelse, noe som er veldig spennende! Og resten av teamet heier hun videre!

Trixie og Bianca sammen med Gunn og Linn er godt i gang med sine egne ting, de har nemlig planer om å bli frivillige i Røde Kors som Besøksvenn med hund. Noe som viser seg å ta litt lengre tid på grunn av korona. Men ikke lenge igjen til dem skal sette smil på mennesker som trenger det!

Flokken vår skinner og bruker mye tid ute i det nydelige vår været som har vært her. Vi har for tiden løpetid på mange, da våre "små" som ikke er så "små" lengre begynner å bli store. Og det er snart klart for nye spennende tider for en av våre voksne hunder og spesielt oss mennesker!

Vi i Ildstormens håper dere har det bra og at dere nyter våren fullt ut sammen med deres nære og kjære. Og som alltid! Stay safe!Okie har blitt mamma!

Våre små snuter har rukket å bli noen dager. 

Det kom 3 jenter, men dessverre reiste den minste fra oss så altfor tidlig. Vi trøster oss med at Okie var fantastisk flink og at vi har 2 flotte frøkner. 

Disse små er allerede reservert


Vi ønsker Ola velkommen!

Til Ildstormens jubel har vi tatt inn ei super flott frøken med kjempe spennende linjer ifra Algrafs! Skal bli super morsomt å bli kjent med denne frøkna og se hennes utvikling!

Om du er nysgjerrig så ligger hun under "våre håpefulle", der kan du lese noe mer om vår Ola!


Vi bekrefter drektighet på Okie

Okie blei parret med vår egen Tommy, og vi ser tydelig at vi venter nye valper midten av januar -21. Så da er det bare å smøre seg med tolmodighet og vente på at nye flotte valper ser dagens lys.En liten oppdatering

Det er fortsatt lite som skjer rundt om i verden, ting har blitt avlyst og satt på vent. Vi har vært igjennom glede og dessverre sorg den siste tida. 

Planen var NKK Sandefjord nå i november, men dette blei avlyst. Vi har en ungdom som venter på å få reise hjem til Irland, men det blir til stadig utsatt. Vi skulle vært på tur selv, men det ser ut som vi må smøre oss med tolmodighet. Vi prøver så godt vi kan å gjøre det med et smil. 

Denne helgen reiser Bianca sine små, til sine nye familier, vi ønsker dem alle masse lykke til. Bianca reiser hjem, og neste helg reiser Cash hjem. Det blir .... vi vil si roligere. For rolig blir det ikke, fordi av J-kullet blir det nemlig igjen 2 stk. Vi har en skikkelig god følelse på at disse to er et godt steg i riktig retning. Kanskje har vi nådd enda et av våre delmål.

Sånn ellers har Blaze hatt bursdag, hun har virkelig vokst seg til å bli en vakker dame! Rambo har virkelig funnet sin plass i flokken. Og de andre i flokken nyter den fine høsten.

Håper alle har gjort det beste utav høsten, og at vi står sammen i dugnaden slik at vi snart kan komme nesten tilbake til det normale. Lov å håpe?

Og som alltid, stay safe og vi i Ildstormens teamet ønsker dere en flott vinter og ettervært jul.


Nye linjer

Den 01.08.2020 kom det til verden ei som vi håper vil bringe oss mye glede.
Hils på Kaszavölgyi-Furge Just Nice!
Hun er etter flotte Multich Original Master's Voice Lovesong RNB og Speedy Hunter Ariel.
Hun fant sin plass i flokken fort og vi liker absolutt det vi ser i denne frøkna..

Store gaver, kommer ofte i små pakker

14.09.2020 fødte Ama en liten herremann.

Kanix 2 Much Gossip x Sweet Hills Ama La Vita

Han kan du lese mere om under "K-kullet"


Valpeshow med Rambo

Den 19.09.2020 tok vi med oss Jackandfish Don Zauker på valpeshow, egentlig bare for treninga sin skyld. Men med denna karen blei det litt mer.

Rambo er en flott kar, som med sine supre bevegelser gikk seg inn til en BIR Valp og BIG 3. Noe som var kjempe morro, mtp at dette var hans første i Norge og hans 5 BIR Valp på rad.

Å som vi gleder oss til han vokser opp!

Gratulerer også så masse til oppdretterne hans.


Endelig!

05.09.2020 fødte Bianca 7 flotte valper! 4 tisper og 3 hannhunder kom til verden på 4 timer, fødselen gikk super flott og Bianca var i knall form!

Vi håper virkelig at dette kullet kan gi oss neste steg, så vi krysser virkelig fingrene for gode individer!

Det vil komme nye bilder, oppdateringer og annet. Dette kan du se mer av under "J-Kullet".

Dette kullet er reservert.


Nye spennende linjer!

Vi jubler og ønsker med dette Jackandfish Don Zauker velkommen til Ildstormens kennel.

Hos oss vil denne tøffe gutten gå under navnet RAMBO.

Rambo kommer fra Italia, og er en vakker gutt.

Han er etter Ariko Koyu Cattivissimo me og Valera's Skyfall.

Han hadde sin debut i ringen sammen med oppdretter i Split. 4 Summer Night Shows, og vant BIR valp fire av fire mulige dager. Res BEST IN SHOW, og 3. best in show. Så dette er mildt sagt en gutt vi er super spente på å få hjem.

And a huge thank you to Olga and Stefano for trusting us with your rising star, for long talks, help and cooperation. We will try to take him sky high!
Jackandfish Don Zauker

                                        Ariko Koyu Cattivissimo me        -        Valera's Skyfall

Goldsands Columbus  -  Jackandfish Passion Fruit      Jackandfish Gek Raz  -  Knøttelitens Norwegian Vybz


Små håpefulle?

For 6 uker siden, var Bianca og besøkte en vakker herremann. Og vi ser på den voksende babymagen at det var en suksess.

Valera's Total Anarchy x Ildstormens Bianca.

Vi forventer vakre hoder og uttrykk, og vi håper på gode showhunder, familie- og brukshunder.

Vi bruker samtidig muligheten til å gratulere "Brisk" med Norsk Vinner -20, og takker for at dere deler disse flotte linjene med oss. 

Dette kullet er reservert.For en sommer og høst!

Det har hittil vært en morsom og innholdsrik sommer og vi ser høsten blir ikkenoe dårligere!

Vi starta i Trondheim på utstilling, noe som var en super varm men trivelig tur. Vi fikk møtt vakre Fia igjen. Noe som var fantastisk.  For en familie hun har fått. 

Resultatene til hundene var så som så, våre slepte nemlig beina etter seg i varmen. Men vi fikk da med oss rødt hjem fordi om hundene mest hadde lyst til å smelte. Til å med handlerne sleit, og til tider glemte hvordan vi skulle gjøre dette. Det er en første gang for alt. 

Når vi kom hjem, tok det ikke lange tiden før vår 1. andre generasjon Ildstormens valper blei født. Og mens jeg skriver dette er dem faktisk 5 uker gamle, og vokser seg godt til! Og jaggu blir det ikke igjen en vakker frøken her.

Vi har hatt løpetider, som vi krysser fingrene for mens jeg sitter her.

Så kom rasespesialen hvor vi hadde med oss valpene Harley og Harry, pluss Flaks. Det var en fin men våt dag med masse fine hunder. Guttene fikk flotte kritikker og spesielt Harley elska vise seg fram. Debut i ringen var visst ikke så skummelt likevel.

Gunn, Robert og Storm la ferien sin slik at det passet med Nkk Fauske, og hundene viste seg supert. Gode kritikker, med exc på alle sammen. En lang kjøretur, med mange flotte plasser oppover i Norge. 

Linn og Bianca tok turen til Stavern og kysten. Vi hadde lange turer langs svaberg, saltvann og sand. Og avslutta ferien med en tur til Skien. Og kom tidsnok hjem til å hoppe på, så hun fikk bli med til Fauske.

Allerede neste helg ser vi på dobbel på letohallen, med noen av våre håpefulle. Og vi krysser fingrene for supre nyheter iløpet av de neste ukene! Altfor spennende, disse tidene her!

Mens jeg skriver dette, så er Gunn, Robert og Storm på vei hjem. Sammen med 5 flotte men slitne firbeinte. Ønsker dere er trygg og fin tur hjem.

Og som alltid! Vi i Ildstormens teamet ønsker dere er flott og solfylt høst, og viktigst! Stay Safe!

- Linn


Vår første 2.generasjon Ildstormens valper er kommet!

Bounty gjorde en fantastisk jobb, med Boss rett i nærheten for å passe på at alt gikk bra.

Alle disse er reserverte men om du vil kikke så trykk på linken under.


Godbitposen, nummerlapp holder, bånd og pass!

Vi har fått nok av en lengre periode uten utstillinger nå,  og takke være et fantastisk hundenorge og NKK så skal vi jaggu til Trondheim!

Teamet skal tilbake på veien sammen med fem av våre firbeinte. 

Så nå består dagene av å finjustere, få hundene klare, sette oss inn i corona regler og få alt og alle på plass!

Vi merker showstjernene våre ønsker seg tilbake i ringen, og mye mulig våre to handlere føler på det samme. Vi sier ikke helt enda hvem vi tar med oss, men får å si det slik! Går det bra? Så går det veldig bra!

Vi håper selvfølgelig på det beste, men forventer ingenting. Så ønsk oss alle sammen lykke til. 

OG som vanlig i disse tider, stay safe!


Wow! Vi jubler!

I helga var det fokus på var egen Trixie!

Trixie og Gunn, vårt dreamteam har gått rally-lydighet i helga.
På lørdag, i plaskeregn og vind gikk dem inn til en flott score på 195/200 poeng
1.premie. Og av 16 påmeldte ekvipasjer var det dette teamet som kom seg helt til topps med mulighet for direkte opprykk til klasse 2.
Men å rykke opp helt enda, var ikke planen!

Søndagen var det bedre vær men fortsatt vind, og tydeligvis trives dissa to med litt ekstra utfordringer fordi dem endte med en score på 184/200, 1. premie. Og endte totalt på en tredje plass bak noen flotte ekvipasjer.

Så en fantastisk helg med to napp på våre flotte jenter, så vi gleder oss til å se dem gro videre!

men.. vent litt nå...

Trixie har allerede et napp fra før av hu!

Det betyr at vi nå ser på 

RL1 Saltisgårdens Morning Minnie!! 


Første tittel i boks! Vi kunne ikke vært mer stolt av jentene våre, så mye tid og energi dem har lagt i dette. Nå venter klasse 2, med nye utfordringer og vi kunne ikke gledet oss mer til fortsettelsen!


Vi  venter valper i slutten av Juni!

Ildstormens Boss og Gläfsebo's Bounty Hunter var en skikkelig match, og vi ser på den voksende magen at Bounty trives. Vi krysser fingrene for at siste innspurten og fødsel går likegreit som sist og at vi snart har mange vakre små snuter på gården igjen!

I dette kullet er alle reserverte allerede.


Rolig hos Ildstormens?

Nå i disse tider er det absolutt roligere enn vanlig, men absolutt ikke stille.

Nei, vi er ikke å se i ringen. Men det er jo ingen andre heller. Nei, vi er heller ikke overalt. Men igjen, det er ingen andre heller. 

Men det er stille før stormen. Her er det mye trening, pelsstell for andre og våre egne, rallylydighet, og selvfølgelig våre to spennende kull som vi venter iløpet av sommeren.

Vi har også litt blandede følelser for åpning av grensene da det skjer, og det eneste vi vil si er at vi sier "Bye" til en og "Ciao" til en annen.

 Og alt av informasjon og spennende nyheter vil komme her.

Dere må ha en flott vår, og Stay Safe!

Hilsen alle oss i Ildstormens Teamet!


Letohallen 29.02 - 01.03

Denne helgen tok vi med oss Flaks og Bianca på utstilling. 

Lørdag endte Flaks opp med Excellent og 2 beste junior med flotte kritikker.

Og endelig smalt det for vår egen Bianca! Excellent, CK, og 2 beste tispe, i en veldig sterk tispe klasse. Men hu blei slått av en champion, og dermed fikk vi ta med oss certet hjem! Tårer, jubel og hopping i hjørnet borte hos Ildstormens men Bianca og Linn tok imot certet. ENDELIG! Og som dommeren selv sa "wow", for en hund!


Søndag var det Flaks sin tur, han gikk inn som den gentlemannen han er og fikk Excellent, CK og 2 beste hannhund. Og tok med seg reserve certet hjem! 

Bianca fikk Excellent og CK, med flotte kritikker.


Vi har hatt en super helg, og gleder oss til nestegang!


Last show in 2019 - 28.December


8 dogs shown 
8 Excellent grades 
2 res CAC 

Woohoo!

Judge: Nemanja Jovanović - Serbia

Out of 44 jrt in this show:

Ildstormens Fit for Fight(co-owned with kennel PunkyPops) - Best junior male,
Need for Speed Big Scotty's Dream - Best intermediate male,
Ildstormens Boss - runner up open class male With ResCaC 
Ildstormens Fortune Cookie - 3rd Place Junior female
Okie Dokie Big Scotty's Dream - Excellent in Junior class
Sweet Hills Ama la Vita - 2nd best Intermediate female
Gläfsebo's Bounty Hunter - runner up open class female With ResCAC 
Ildstormens Bianca - Excellent in open class

A big thanks to all our great friends for all the help and support! And for making this a wonderful day. 
An extra thanks to Linn for help with handling and training.
Congratulations to Monika and Bounty on the great results.

Happy New Year!!  
Let's keep it up in 2020!Valpespam ifra valpekassa til Megan!

Megan gjorde en suveren jobb og det kom 5 gutter!

Ønsker du mer info? Sjekk ut aktuelle kull!


Vi har fått det bekreftet! Små snuter før jul i år!

Vår egen Megan var å besøkte en kjekk kar som heter Jonu's Jr Dr. King Shultz får en liten stund siden. Og vi kan med stor glede fortelle dere at vi venter valper før jul i år. Megan vokser og trives og tar alt super flott!

Megan er jo en Cumbreck hund som vi hentet i Bulgaria og Shultz er en italiener. Begge foreldrene er noen kosehunder med flotte hoder. Så dette er et kull vi er spente på.

Ønsk den lille frøkna våres lykke til med innspurten!


Rasespesialen for Jack Russell Terrier 26.10.2019

I år reiste vi sammen med PunkyPops kennel, og ifra Ildstormens kennel reiste det 3 hunder pluss Ama som lurte seg med som tilskuer. Vi hadde kun med oss søskenparet Flaks og Fia som skulle i ringen, men Tommy fikk bli med å gå barn og hund sammen med Storm.

Resultatene blåste oss av banen!

Vår fantastiske frøken Ildstormens Fortune Cookie aka Fia gjorde en suveren opptreden og endte opp som BIS VALP! Og var første valpen som tok med seg vandrerpokalen hjem.

Ildstormens Fit For Fight aka Flaks vant klassen sin og endte opp som 2'beste valp blant guttene. Med flotte kritikker!

Tommy og Storm gikk barn og hund og endte opp på 2 plass.

Også dattera til Boss, eid av PunkyPops kennel gikk barn og hund sammen med Preben og vant barn og hund.

Vi gråt av glede over resultatet til spesielt Fia, hu har virkelig vist oss at under det forsiktige skallet så finns det en skikkelig utstillingterrier. En tøff men rolig terrier som virkelig klarte å finne fram selvtilliten sin, og skinte som den hunden vi har lært oss og kjenne! Vi er virkelige spente for å se utviklinga videre! 

Dommeren var Dodo Sandahl, Sverige.

 


Utstillinger i høst.

I høst er det roligere for Ildstormens kennel i utstillingsringen. Men vi har fire stykker som skal få vise seg fram.

Flaks og Fia skal få være med på Terrier spesialen allerede 26 oktober. Så skal bli morsomt å se dem vise seg igjen.

I november er det juniortispene våre sin tur, Okie og Ama skal til Letohallen. Og er en stund siden noen av dem har fått være med, så vi gleder oss stort til å se divaene våre i ringen igjen.

Senere i November skal Flaks på Dogs 4 all i Lillestrøm, så vi krysser fingrene!

Ønsk våre flotte firbeinte masse lykke til og selvfølgelig så oppdaterer vi som alltid:-)


Valpene er kommet!

Trixie gjorde en fabelaktig jobb og ut kom det 5 stykker. Nysgjerrig? Ta en kikk under aktuelle kull. 


Vi venter valper!

Trixie er drektig, og venter valper ca den 16 oktober. Dette blir et spennende kull, da Trixie er parret med vår egen Speedy. Dette er et kull som kan fungere godt som både familiehund men også med rett trening en skikkelig knall jakthund. Far er jaktpremiert og godkjent på småvilt og villsvin og Trixie er en hund med et hardt hode og ekstremt arbeids og lærevillig! Men begge foreldrene er fantastiske familiehunder og elsker sofaen!


Vi tok turen til Vålerbanen.


Fantastiske resultater alle tre dagene da vi reiste til Vålerbanen i år. Ildstormens Teamet hadde PunkyPops kennel ved sin side og imellom oss så stilte vi totalt 11 hunder.

På fredag stilte Ildstormens Fortune Cookie aka Fia og gikk ut ifra sitt første valpeshow med "very promising puppy".   

Neste morgen så var det hennes bror Ildstormens Fit For Fight aka Flaks, som er eid sammen med PunkyPops kennel som satte i gang lørdagens utstilling for Jack'ene med en blafrende BIR valp og BIG3 senere denne dagen. Noen han kopierte på søndag med en ny BIR valp.

Neste var det Junior Hannhunder som sto for tur!

Need For Speed Big Scotty's Dream aka Speedy som hadde sin første utstilling her i Norge, fikk fantastiske kritikker og gikk utav ringen med Excellent, CK og reserve Certet. Vi er super stolte av den svarte og hvite gutten vår. På Søndagen fikk han Excellent, CK og 3 bhk.

Åpen klasse hannhund!

Som dere leste fikk Speedy reserve certet, han blei nemlig slått av vår egen U-Big Boss Z Hradu Pihlov aka Tommy. Han presterte eksepsjonelt i ringen og gikk hele veien til topps denne dagen, og nesten helt opp på søndag. En samlet bukett med to CERT, BIR lørdag og BIM søndag. For en presentasjon av den gutten! 

Så var det jentene våre.

Okie Dokie Big Scotty's Dream aka Okie som er Speedy's lillesøster, hadde sin første utstilling i dag. Hu viste seg som den divaen hun er og fikk en velfortjent Excellent.

Cumbreck Atomic Megan, aka Megan var tilbake i ringen. Vi er så stolte av denne energibunten av ei frøken, alltid ivrig men super fokusert fikk Excellent på lørdag og en VG på søndag. 

Gläfsebo's Bounty Hunter som er Flaks og Fia's mamma så veldig flott ut med super pels i helga. Hu vant Åpen klasse tispe på søndag og endte opp med Excellent, CK og 2 beste tispe med reserve Cert.

Saltisgårdens Morning Minnie aka Trixie er jo den fødte superstjerne! Flokklederen våres var på vålerbanen for mer enn å vise seg fram for en utstillingsdommer, hun var å påmeldt Rallylydighet. Det var en stund siden Trixie har vært med oss på en slik plass, så hu var litt heit i hodet (les;Terrier), men i utstillingsringen var hun tilbake i sitt vakre selv og viste seg som en dronning og endte opp med 2 excellent.

Det finns ikke ord som kan beskrive hvor stolt vi er av våre hunder denne helga! Ikke alle kan ta med seg totalt 11 hunder både hanner og tisper uten noe som helst skader eller hull. I tillegg de flatterende resultatene og kritikkene ifra to dommere. 10 av 11 mulige excellent!! Og en familie med mamma, pappa, sønn og datter med Cert, res.cert, Bir og Bim pluss veldig lovende valper.

GRATULERER så mye til alle oppdretterne, som har laget så flotte hunder!

De firbeinte viste også super oppførsel når de blei partnere og stilte i barn og hund 3 dager på rad! Storm, Henrik, Alexandra og Preben prøvde ut forskjellige hunder og viste supre fremtidige handler skills.

Ildstormens Bianca som egentlig er på en friperiode klarte ikke holde den flotte halen sin unna denne gangen heller, så hun blei med i barn og hund ringen fredag og lørdag. Der hun som vanlig viste seg fra sin beste side.

Vi får ikke takke vårt fantastiske team nok, og også takk til PunkyPops kennel for en helt rå helg!

Og som alltid må vi få sendt en spesiell takk til Lilletjernbakken familien, vi hadde ikke klart alt dette uten Linn og Kim! Dere er best!

Og Tine, tusen takk for hjelpen og velkommen til teamet! Håper vi ikke skremte deg for mye!

MEN! Jeg som editor #Linn;-) på hjemmesiden må få si en ting! Og det er den personen i Ildstormens som faktisk burde prises her er Gunn-Eva, hun fikk alle hundene klare i både hode og kropp. Hu viste alle at dette går ann, for et lim hu er for kennelen! Denne helgen var det hun som dro alt i land! Gratulerer så masse til hele kennelen og teamet!Påskeshow på Letohallen. 

Den 21 april var vi tilbake på letohallen på påskeshow. 

Da vi kom dit, sto det en overraskelse og venta på oss på parkeringsplassen, nemlig vår helt egen heiagjeng - Linn og Ildstormens Bianca. Og ikke nok med det, når vi kom inn i hallen var også Anita der for å se på og heie.

Vi hadde med oss Tommy idag, som gikk åpen klasse og vant klassen sin med Excellent. Noe vi var godt fornøyde med mtp det var hard bedømmelse denne gangen.

Ildstormens Dolly var også der i dag med sin eier Iris! De stilte i Juniorklasse for aller første gang, og Dolly fikk Excellent og ble 4beste junior tispe av 12 påmeldte! Superbra jobba jenter!❤️

Vi hadde også med oss Okie og Megan for selskap/sosialisering 😃 De syns det var utrolig spennende å utforske utstillingshallen for første gang, og trene på å gå og stå pent blant så mange folk og hunder i alle størrelser, noe som er spennende mtp at Megan allerede skal på sin første utstilling neste helg.

Så vi ser mot en dobbelutstilling neste helg med Tommy, Bianca, Megan og Ama!Nkk Bergen 2019

Den 9. april 2019 gikk turen til Bergen og Ildstormens kennel reiste hjem med følgende resultater.

Tommy stilte i Åpen klasse og var dagens stjerne og endte opp med Ex, CK og Res.Cert.

Boss stilte unghund med Ex, CK og 4 beste hannhund.

Bianca stilte unghund med Ex.

Kritikkene kan ses på dogweb, for spesielt intrs.

En super dag med mye bra hund!


Aktiv vår/sommer for Ildstormens teamet.

Ja, det har vært stille fra oss en liten stund, men vi har ikke ligget på latsida.  Med valper,  klargjøring av pelser, trening og litt søvn innimellom så er dette bare å forvente. Men håper dere bærer med oss. Men! En liten oppdatering skal dere få!
Allerede 6 og 7 april er vi i Bergen med Tommy, Boss og Bianca. Vi krysser fingrene for gode kritikker og kanskje er det med noe veldig morsomt hjem derifra! Er i allefall med et flott team, som kommer til å skinne!
Påskeshowet på Leto som går av stabelen den 21 april, der skal Tommy vise fram den flotte barten sin. Helga etter kjører vi på med en dobbeltutstilling i samme hall og også der skal Tommy få vise seg fram men denne gangen med Bianca ved sin høyre pote. 
4 og 5 mai, reiser vi med en skokk med hunder og handlere til Ålesund. En helg vi er veldig spent på, da vi skal møte på gamle venner og forhåpentligvis vise fram hundene fra sin beste vinkel hittil!
1 Juni er det klart for terrier spesialen, der vi ser fram til å vise fram Ildstormens flotte firbeinte før vi setter snutene videre ned mot Sandefjord den 2 Juni. Deretter står Uddevalla, Danmark, Vålerbanen og Torsby for tur! Og før vi vet ord av det er sommeren brått ferdig, og nye snuter kommer til verden! Men vi tar en ting av gangen, og vi gjør det med et smil! Og som alltid, er det noe dere lurer på eller er nysgjerrige på? Bare å spørre, så skal vi svare så godt vi kan! Vi kommer selvfølgelig til å oppdatere resultatene fortløpende!

Og med dette vil alle vi i Ildstormens ønske dere ei flott påske, vår og sommer!Ildstormens-gjengen hadde en morsom helg på Letohallen!


Lørdag 2/3 reiste vi med Ama, Boss og Bianca. 
Sweet Hills Ama La Vita som startet i Juniorklasse, gikk ut med VG med supre kritikker men fikk dessverre på det at hu trenger fortsatt utvikling. Men Ama kan det hu driver med å var fantastisk i ringen. Hu gikk ut som nr 2 i klassen sin.
Ildstormens Boss stilte i Unghund klassen og fikk en excellent og en 2.plass i klassen  sin. Han fikk også supre kritikker, så vi er godt fornøyde.
Ildstormens Bianca stilte for førstegang i unghund klassen, hun gikk til en 1.plass med en excellent og CK og gikk tilslutt ut som 2. beste tispe. Alt i alt er Ildstormens rå fornøyde med hunder og handlere i dag, og reiste derifra med et stort smil.

Søndag 3/3  reiste vi tilbake. Og i dag var det Tommy sin tur, med seg hadde han også med seg Bianca. Ildstormens Bianca stilte igjen i unghund og gikk ut av klassen sin som nr 1, med excellent og CK. Hun endte tilslutt opp som 4. beste tispe. Men vi er super fornøyde med frøkna vår. Hun har utviklet seg til en super dame på alle vis.
U-Big Boss Z Rhadu Pihlov gikk i åpen klasse og fikk en fikk en 2.plass med excellent og CK. Han endte tilslutt opp med en 3. beste hannhund. Tommy og Gunn lyste opp den ringen i dag, for et fantastisk team de to er, og vi gleder oss masse til å se det paret videre i ringen!

Men det teamet vi kanskje er mest stolt av i dag, det var Storm og Bianca! Storm og Bianca gikk barn og hund sammen. Og radarparet gikk inn til en blafrende 4.plass blant 15 deltagende. De var kjempe flinke begge to. Og Gunn og Linn må ærlig innrømme at de sto på sidelinjen å gråt da den fine duoen gikk opp på podiet og fikk premien og rosetten sin.

I tillegg benytter vi sjansen til å sende en stor takk til Linn sin samboer Kim. Han stilte opp som fotograf i helga og fikk med seg mange flotte øyeblikk!

Vi er superfornøyde med helgas prestasjoner, og vi gleder oss til nestegang!

 


Vi kicker i gang sesongen på hjemmebane.

Vi er klare for ny runde på Letohallen, og denne gangen reiser vi med Boss, Bianca, Tommy og Ama. Vi er spente på utviklingen til Boss og Bianca da dem ikke er vist siden November 2018, så før vi starter jakten på stor certet har vi planer om å kicke i gang sesongen med en "koselig og liten" utstilling på hjemmebane. Det er på Eidsvoll vi trives ;-)

Lørdag så er det Boss, Ama og Bianca som stiller og på søndag er Boss byttet ut med Tommy. 

Tommy i Åpen, Ama i Junior og Boss og Bianca debuterer i unghund klasse.

Så vi er en gjeng samlet på Matrand i helga, for tullsnakk, hundesnakk og utstillinger. Og hvem vet? Kanskje det venter en hemmelighet på oss handlere da vi kommer tilbake fra Leto? Robert har nemlig ikke mulighet til å være med, da han har valpevakt. 


Bø i Telemark neste!

Ildstormens kennel tar med seg de utenlandske håpene sine på NKK utstilling i Bø i Telemark fredag den 15. Februar. Denne gangen er det Tommy (Big Boss Z Hradu Pihlov) og Ama (Sweet Hills Ama La Vita) som skal i ringen. Denne gangen som mange ganger før, er det Gunn og fòrverten Linn som er handlere så kryss fingrene for oss alle fire.

Oppdatering:

Utstillingen på Bø er vi helt greit fornøyde med, hundene var flotte og viste seg enda bedre! Tommy trengte litt mer ringtrening ellers positivt på kropp og lynne. Ama fikk supre kritikker men trenger utvikling. Begge to gikk utav ringer med en VG.


Ny Svart/Hvit, Ildstormens er i ekstase!

På nyåret, helt ifra Big Scotty's Dream kennel i Praha kommer vårt nye tilskudd til familien.

Hils på Okie Dokie Big Scotty's Dream!

Vi gleder oss masse til å få hu hjem og fortsette å jobbe videre med våre svarte og hvite hunder.

25.12.2018


Dogs4all, det gikk over all forventning.

16 og 17 November tok vi turen til Lillestrøm med lave forventninger, lite visste vi om at våre hunder blei godt likt! 

Fredag startet dagen alt for tidlig og vi hadde oppstart kl 08.00. 

To stressa, nervøse handlere sto klare og første inn i ringen var Sweet Hills Ama La vita. Hun endte opp som nr 2 i valp tispe klasse.

Så kom Ildstormens Boss, han hadde dessverre ikke sin beste dag i ringen men kom likevel ut av den med EX og nr 5 i junior hannhund klasse.

Etter mye venting var det Ildstormens Bianca, hun hadde ingen god dag men vi var likevel godt fornøyd med hennes VG og en nr 7.

Lørdagen starta senere og tydeligvis gjorde det utslag på både to og firbeinte!

Sweet Hills Ama La Vita briljerte i ringen og gikk ut med en lekker HP og BIM sløyfe. 

Ildstormens Boss var neste og han hadde en fantastisk dag i ringen og gikk derifra med en ny EX og en nr 5 i junior hannhund klasse (13 totalt).

Neste var Ildstormens Bianca, i dag hadde Bianca en fantastisk dag i ringen. Hu gikk utav ringen med en EX og nr 5 i junior tispeklasse (17 totalt).

I dag hadde vi også med oss Saltisgårdens Morning Minnie, altså Trixie. Og vår Trixie med fantastiske Kari som handler gjorde et show vi sent vil glemme. Trixie gikk utav ringen med en VG. Men vi er IKKE skuffa over det.

Vi hadde å selskap av Anita og Iris med sine valper, de også gjorde en fantastisk helg og fikk supre kritikker!


To store på rappen, er vi klare?

Helgen vi har visst om lenge nærmer seg med stormskritt, og for noen av oss så er det førstegang. Trixie, Boss, Bianca, og Ama er snart klare for en morsom helg på Lillestrøm. Dogs 4 all er rett rundt hjørnet, og for Ama sin del så er det hennes debut i ringen. Trixie ser fram til å endelig vise seg fram. Søsknene Boss og Bianca nærmer seg klare, fordi om hverdagen enda består mest av å bedrive dank. Vi er så heldige å ha med oss god hjelp til å stille Trixie og Bianca, så vi krysser fingrene for en helg med godt humør på både to og firbeinte!

Bare tre uker etterpå reiser Trixie, Boss og Bianca til Stockholm. Stockholmsmessan 2018, her kommer vi. Mest sannsynlig mere klar den runden her enn forrige, fordi vi har fått litt innkjøring på større utstillinger.

Ser vi dere på noen av dem?

Vi kommer selvfølgelig til å oppdatere med resultatene, fordi om vi prøver å holde forhåpningene nede.

30.10.2018Velkommen skal du være, kjekken!

Endelig nærmer det seg, vi er i ekstase for å ta imot vårt nyeste medlem! Tommy kommer hele veien ifra Bulgaria, vår til odel og eie. Og han kommer til å passe rett inn her hos oss. En virkelig vakker gutt, som vi gleder oss til å følge.


30.10.2018