Vi heter Gunn-Eva Tryland og Robert Wold. Vi holder til i Hedmark, nærmere bestemt Eidskog. Her bor vi sammen med sønnen vår, to hester, to katter og det som er vår lidenskap Jack Russell Terriere.

Historien vår startet med en valp vi kjøpte, som desverre døde fra oss altfor tidlig. Det gikk litt tid før vi valgte å kjøpe oss enda en valp, og etter endel research fant vi vår kjære Trixie. Og siden vi hadde erfaring innenfor oppdrett valgte vi å starte oppdrett på akkurat denne fantastiske rasen. Vi valgte også og importere en svart og hvit variant for å få de linjene i vårt oppdrett.

Dette var starten på den hittil flotte reisen sammen med våre kjære Jack`s.

I det daglige er det Gunn som tar seg av pelsstell, ring treninger, utstillinger og generell trening av alle de firbeinte på gården. Ei positiv dame med bein i nesa og en lidenskap for dyrene. Når Robert kommer hjem for helgen, sitter han ikke mye rolig. Da skal alt det andre gjøres, han blir aldri heller hjemme eller inne da det skjer noe. Han er alltid med dit hundene reiser, uansett.  Han er vel den som skjemmer bort "barna" i huset.

Vi har også vår gode venninne Linn.  Hun hjelper til med det daglige stell da hun er innom, handler hunder, trening, tar med våre firbeinte hjem på ferie, tar hånd om hjemmesiden og har alltids noen festlige innslag som lyser opp hverdagen litt ekstra! Hun er også fòrvert for vår Ildstormens Bianca, så de to er aldri langt unna uansett hvor i landet vi er.

Vi gjør mye forarbeid på eventuelle avlsdyr, for å så godt som mulig sikre gode avkom. For oss er det er viktig å utvikle rasen i riktig retning. Hos oss er ikke hundene "kun et dyr med enten en god eller en dårlig merkelapp" , hos oss er dem alle våre familiemedlemmer. Alle har sine turer med å få sove i senga, være med på turer og til å med få lov til å tigge litt ved bordet. Valpene bor også inne i stua sammen med oss til dem er leveringsklare. Vi mener dette er viktig, for å få en godt sosialisert valp.

 Vi er medlem av Norsk Terrier Klub og følger rasegruppen for Jack Russell Terrier og NKK sine regler for avl og oppdrett. 

Til deg som skal kjøpe Jack Russell terriervalp:

https://norskterrierklub.no/raser/Jack-Russell-terrier/rad-og-tips-ved-kjop-av-valp

https://norskterrierklub.no/raser/jack-russell-terrier


Du finner oss på Facebook og Instagram

Der finner du dagligdagse oppdateringer og bilder av alt det rare vi driver med da vi ikke er ute å farter.

@Ildstormenskennel

Vi vil også rette en stor takk til Angie hos Cumbreck Kennel, Olga og Stefano hos Jackandfish kennel og Ingrid hos Saltisgården Kennel for all hjelp, godt samarbeid og mye god hundeprat opp igjennom.

"Hos Ildstormens har hundene det veldig veldig bra. De følger opp både eiere og hunder veldig godt ved ønske. Hunda, store som små er godt sosialiserte og man kan alltid spørre om tips og råd.

Hadde og har et supert samarbeid med disse flotte menneskene"

Monika Skaalerud

Tidligere fòrvert, nå eier

"Som førstegangs hundeeiere hadde vi tusen spørsmål, og enda nå etter et år svarer dem på alle våre spørsmål. De er en enorm støtte. Vi fikk verdens nydeligste hund som er nysgjerrig, rampete og full av energi som absolutt har jakt instinktet i orden. Vi anbefaler Ildstormens kennel til alle"

Benita Fagervoll Pettersen

Valpekjøper

Oppdrettere som er genuint interessert i dyra sine, gjør en kjempe jobb og veldig koselige mennesker. Vi fikk en veldig godt sosialisert ,harmonisk og trygg valp inn i familien ."

Elisabeth Brudeseth Johansen

Valpekjøper